zaterdag 31 december 2011

Terugblik 2011

Op de diverse blogs heb ik al een terugblik van het jaar 2011 gezien, ik ben nog niet zo lang bezig om van elke maand een kaart te kunnen plaatsen, maar ik wil wel het nog wel even over het afgelopen jaar hebben.
Vooral omdat het voor mij een heel bewogen jaar is geweest, met als grootste hoogtepunt het DT member zijn van Magnolia, en als grootste dieptepunt de schietpartij hier in de Ridderhof, gelukkig was er niemand van onze familie op dat moment in het winkelcentrum, maar nog steeds voelen wij hier in Alphen de gevolgen hiervan. Bijna weekelijks wordt het nog genoemd op radio en tv. Toen vanmorgen de Alphen CC kwam stond daar een foto in die alles liet zien waar ik zo bang voor was op die 9e April, mijn Pap en Mam in de Ridderhof,


sorry voor de foto maar ik heb hem van de krant afgenomen, nogmaals gelukkig waren ze daar niet op die 9e April, maar ik voel nog steeds de angst die ik had toen ik ze nergens kon bereiken.

Maar nu staat er een kersvers 2012 voor de deur, ik wil iedereen een heel liefdevol, gezond, creatief, gezegend nieuwjaar, wensen met de warmte van al jullie dierbaren om je heen. En ik wil jullie bedanken voor alle lieve berichtjes die jullie altijd voor mij achter laten,

veel liefs en tot in 2012 Janny

14 opmerkingen:

  1. Ik wens jou en je familie ook een goede jaarwisseling en een gezond en liefde vol 2012.

    lieve groetes Suze

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Janny, wens jou en je familie ook alle goeds voor 2012!! Kom in ieder geval weer lekker genieten van al het moois wat je maakt.
    Veel liefs,
    Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hi Janny thank you for sharing your beautiful work with us over the year I just love to see what you have created on each post you do!

    Happy New Year to you and your family and I hope that 2012 is a fab year for us all!

    Love & Hugs Chanelle xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het was inderdaad een heel drama. Ik moet er ook niet aandenken. Niet te lang erbij stilstaan anders durven we straks niets meer... Voor het komende jaar wens ik jou en je familie al het goeds toe met heel veel warme en mooie momenten. En bovenal een goede gezondheid en veel creativiteit!

    Groetjes, Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ook jou wens ik een goede jaarwisseling, het was een jaar die niet onvergeetelijk voorbij ging. Ik bedank je nog voor de leuke reacties op mijn blog. Groetjes frosien

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Janny

    Een hele fijne Jaarwisseling.
    En alle goeds voor 2012 gewenst.

    Gr Leny Hempen

    BeantwoordenVerwijderen
  7. nou kan me voorstellen hoor je mam en pap zo op de foto, en gelukkig niemand van jullie daar op dat moment, heel veel liefs en goeds voor 2012 voor jou en je familie xx

    BeantwoordenVerwijderen
  8. hoi janny
    ik wens jou en je familie een voorspoedig 2012
    groetjes patrica

    BeantwoordenVerwijderen
  9. janny jij ook het allerbeste voor het nieuwe jaar
    gr sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wishing you a very Happy New Year Janny.
    hugs Teresa xx

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hi Janny,
    Als mede alphenaren zijn wij het met je eens dat dit toch wel het diepte punt was en ik, die werkt in een winkel in het dorp, bedenk net zoals jij over je ouders, je zal maar op het verkeerde moment ergens zijn. Niet meer aan denken, positief blijven en hoop houden , dat 2012 een ommekeer brengt en " welvaart ( ik cultuur ) plaats maakt voor Welzijn ( samen ) "
    Verder wensen Tina, Elleke en ik jou, jouw familie en creatieve vrienden een fantastisch 2012.

    Grt. Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wij wensen jou ook een fijn en creatief 2012.
    liefs Tessa & Anke

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik wens jou ook het allerbeste toe voor dit nieuwe jaar!
    Groetjes Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  14. weet dat het al een poos terug is maar de rillingen lopen nog over mijn rug als ik er aan denk mijn zus woont op een steenworp afstand en doet normaal gesproken rond een uur of 12 de boodschappen daar toen werd mijn zwager even opgehouden.... nog geen 5 minuten voor ze weg wilde gierde de sirenes langs en heli boven hun huis.
    weet dus een beetje hoe jij je NU nog kan voelen

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.