zondag 19 oktober 2014

Kitchen Tilda - Waiting for Christmas Collection


En waren jullie mij bijna al vergeten? Ik jullie niet hoor, maar het kwam er maar niet van om een kaart te maken. Alhoewel het natuurlijk zo leuk en heerlijk is om te doen, was ik ook erg druk met van alles en nog wat, verderop in het bericht zal ik het even laten zien. Deze lieve Tilda is van de laatste Waiting For Christmas Collection, en het is echt een schatje, ze zat ik de kit van Magnolia, en afgelopen vrijdag heb ik de rest gezien, ik weet niet of jullie hem ook gezien hebben maar er zitten weer plaatjes bij hoor. Het model van de kaart is gemaakt met een mal van Magnolia. Ik heb Tilda ingekleurd met Distress en H2O, de DooHickey's die ik gebruikt heb zijn; Summer Gate, Sprawling Ferns, Bloomy Tag, en het hobbelpaard is uit de DooHicky's club dies. De ovale mallen zijn van Spellbinders, en het DP is van Magnolia. De bloemetjes zijn van W.O.C.

Vorig jaar op de Krea Doe heeft mijn vriendin Tineke een boekje gekocht van Eveline Klootwijk, en dat gaat over een Kerstdorpje van Fimo klei geinspireerd op een koekhuisjes dorpje. En natuurlijk was het er nog niet van gekomen om er aan te beginnen, want jullie weten het druk druk enz. Nu zijn we daar een paar weken geleden aan begonnen en het word superleuk.


Maar wat een werk, gemiddeld zitten we op 1 huisje een dag, we moeten nog 2 huisjes erbij maken en dan nog wat versieren met sneeuw, gingerbread mannetjes, bomen enz. Het geheel komt op een spanendoos van 20cm dus jullie snappen wel dat de huisjes maar inie minie zijn. En als het op de spanendoos gemaakt is komt er ook verlichting in.

En het tweede project waar ik mee bezig ben is het volgende.


Elke week komen er een paar dames bij mij op Fimo klei les, en dit is het waar we mee bezig zijn, de ster heb ik gekocht bij de Action en die versieren wij met verschillende poppetjes. Deze is klaar en ik ben met nr 2 bezig.


Ik vind dit ook super leuk om te doen, maar zo ben je met van alles eigenlijk de hele week bezig. En nu heeft mijn mannetje voor mij en voor Tien de letters XMAS uitgezaagd van MDF, en dus.......... ja hoor daar gaan we ook nog wat op maken. Het resultaat laat ik jullie allemaal T.Z.T.zien.

Ik wens iedereen een hele fijne week, sorry maar ik heb nog geen tijd gehad om jullie blogs te bezoeken, ik hoop echt deze week ff tijd te hebben.

Bedankt voor jullie bezoek, ik hoop dat jullie een berichtje achter willen laten wat jullie van mijn bezigheden vinden, aan mijn nieuwe volgers een hartelijk welkom super dat jullie het aantal mensen wat mij volgt op 400 hebben gebracht.

Veel liefs Janny





13 opmerkingen:

  1. wauw wat een plaatje weer jannie met deze nieuwe tilda er bij ik heb ze gezien ze zijn weer erg gaaf allemaal wat mooi ook de fimo tilda en huisjes die je hebt gemaakt en leukdat jeer ook nog les in geeft ben benieuwd wat de rest gaat worden

    lieve gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O, wat ben je lekker druk met allemaal leuke dingen, heerlijk om zo de dagen te vullen! Je kaart is prachtig. Wat een schatje hé!? Ik heb mijn stempels ook nog niet gebruikt (nog niet eens gemounted, bloos, bloos) kom er maar niet aan toe. Maar hopelijk komt daar snel verandering in! Nog één project ;-)

    Fijne avond nog! Liefs Lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een super mooi kaartje
    En wat een mooie fimo huisjes.
    Groetjes Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat heerlijk Janny, dat je je zo kunt "verliezen" in het hobbiën. Ik zit hier te genieten van je schattige kaart, de eerste keer dat ik deze Tilda voorbij zie komen, en je fimo-projecten. Super om straks dat kerstdorpje af te zien en volgens mij wordt de ster ook een blikvanger. Ben benieuwd hoor...
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jaren geleden dat ik ook met fimo bezig was maarals ik jou creaties zie begint het weer te kriebelen, zo heerlijk om te doen. Super de huisjes maar wat een priegelwerkje zeg, ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat Janny !
    Groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Janny
    Je kaartje is weer schitterend met deze lieve Tilda. Je fimo creaties zien er zo mooi uit, en wat fijn toch dat je daar zo heerlijk mee bezig kan zijn, ik snap dat daar heel veel tijd in zit maar je moet doen waar je zin in hebt, bij mij zit daar ook variatie in omdat ik zoveel leuk vind. Ik zou zeggen juf Janny ' heel veel plezier met de fimo' en je andere creaties natuurlijk.
    Liefs, Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een werk is dat zeg, maar wat ziet t er geweldig uit janny.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Janny,

    Ik was aan het strijken maar kon het niet laten om achter de computer te kruipen en op fb te gaan.Wauw wat heb je weer een superleuke kaart met Kitchen-Tilda gemaakt.En moest toen even door naar je blog want ik zag je fimo tildatje en was ook wel nieuwsgierig naar de rest.De huisjes zijn ook heel gaaf geworden.En ben reuze benieuwd naar de volle kerstster straks met de kerst met je fimo figuurtjes.En leuk dat je les geeft in het fimo-en.Ja we hebben het allemaal eenmaal druk en ook ik kom niet aan me blogrondje toe,probeer het 's avonds wel maar val tijdens het bloggen in slaap na een dag hard werken,haha,je ziet het je bent niet de enige en helaas kunnen we geen vrije tijd kopen hè?

    lieve groetjes Nit@

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Je kaart is weer super mooi Janny, echt een schatje deze Tilda. En je fimo....geweldig mooi hoe dat je dat gemaakt heb!! Ik ben benieuwd naar het eindresultaat!
    Liefs
    Neline

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Oooooh this is Gorgeous! I love that Rocking Horse.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een mooi kaartje Janny, en wat zijn je creaties met de klei supergaaf. Wat zal het dorpje straks leuk staan met de lampjes erin. Helemaal gaaf!
    gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  12. So gorgeous, as always - such beautiful details!
    Rebecca.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hallo Janny,

    Je kaart is al prachtig en dan laat je ons ook nog van die lieve poppetjes zien en die huisjes zien er super leuk uit ik ben benieuwd als het hele dorpje af is!!

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.