zaterdag 10 mei 2014

Tilda with Lace pants #56

Vandaag is het weer tijd voor Magnolia challenge, en deze keer is de opdracht Shabby Chic of Vintage. Voor mij niet zo moeilijk, ik vind het super om met lichte kleurtjes te werken. De basiskaart is gemaakt met de nieuwste DooHickey'dies van Magnolia de Vintage Squares, ik ben bang dat jullie hem vaak voorbij zien gaan komen ik vind hem namelijk super mooi.


Het papier wat ik heb gebruikt is van Maja, en het inkleuren heb ik met de Distress en met de H2O gedaan. Op de kaart heb ik natuurlijk weer veel DooHickey's verwerkt; Love Lamppost, Tilda Tag, Twisted Swirl, Bride Bow, My Love Heart, en de Dragon Flies. Tilda is gestempeld op een mal van Nestabillitie, en de zelfde mal heb ik daar weer achter gebruikt. Verder heb ik Frantage, Stickles, Gaas, Parellint, en kant gebruikt. De bloemen aan de zijkant heb ik zelf gemaakt van Gaas en Kant en in het midden een grote halve plakparel.


Ik wil jullie allemaal hartelijk bedanken voor jullie lieve reacties oop FB en hier op mijn blog, ga ook even kijken op het blog van TFMC wat voor prachtige kaarten het team Tilda gemaakt heeft.
Alle moeders een hele fijne Moederdag, ik hoop dat jullie lekker verwend worden, en voor iedereen een heel fijn weekend, tot blogse

liefs Janny






dinsdag 6 mei 2014

Tilda with Elsie the Lamm

Voor mij een ongebruikelijke tijd om een berichtje te plaatsen, maar ik heb weer een nieuwe kaart voor jullie met de stempel en het papier uit de nieuwe Animal of the Year collectie van Magnolia. Het is zo jammer dat ik het zo druk heb, en dat ik er bijna niet aan toekomt om een kaart te maken, want ze zijn allemaal zo schattig, dat je niet weet welke je het eerst zal gebruiken.


De vorm van de kaart is gemaakt met de nieuwe DooHickey's Vintage Squares nu zal je zeggen daar zien we niet veel van, maar geloof mij hij is prachtig, voor Tilda heb ik een ovaal gebruikt, met daarachter een Netabillitie, het kippengaas is van DieNamics, en het inkleuren heb ik met de Distress gedaan. En zoals jullie gewend zijn weer veel DooHickey's; de nieuwe Love Lamppost, en het nieuwe hekje Summer Gate, en Tilda Ticket, Vintage Mistletoe, en So Wrapped Lovely. De bloemen zijn van W.O.C. en de nieuwe van Magnolia, en van het Kruidvat. Het randje om Tilda heen heb ik gestempeld met een stempel van Unique.
Verder heb ik gaas, en het prachtige kant wat ik van Emina uit Bosnie gekregen heb.

Ik wil jullie super bedanken voor alle lieve berichtjes die ik gekregen heb op FB en hier, natuurlijk vind ik het ook nu weer heel erg leuk als jullie een berichtje achter laten.

En tevens wil ik alle nieuwe volgers welkom heten, ik zag dat ik er al bijna 400 heb, geweldig zeg.

Iedereen weer een hele fijne week, ik ga even de boodschappen voor mijn Vader en Moeder doen,
liefs Janny