donderdag 14 juli 2016

Chic Fringe Tilda
Eindelijk weer een berichtje op mijn blog, afgelopen vrijdag had ik dit al willen doen maar helaas had Ziggo storing, en daarna weer druk druk druk.
In mei hadden we van Time For Magnolia onze DT dag, helaas was ik er niet omdat wij op vakantie waren, maar het pakketje had ik gelukkig wel. Het is de fotolijst van Dutch DooBaDoo, en ik heb hem gemaakt voor de verjaardag van mijn vriendin Tineke, het DP wat ik gebruikt heb is van Studio Light, het inkleuren heb ik met de ZIG markers gedaan, natuurlijk zoals jullie van mij gewend zijn heb ik weer heel veel DooHickey's gebruikt uit diverse serie's, de grote bloem is ook van Magnolia, en de kleine bloemetjes heb ik met een ponsje gemaakt, het schitterende kant komt uit Bosnie. Tineke was er erg blij mee, en ik vond hem ook wel mooi geworden.


 Hier nog even een foto van Tilda, ik wil jullie bedanken voor alle lieve reacties die jullie op mijn  vorige kaart hebben achter gelaten hier en op FB, voor morgen alvast een fijn weekend, en tot de volgende blogpost,
liefs Janny4 opmerkingen: