dinsdag 18 oktober 2016

Poinsettia Tilda - Aspen Holiday's


Hallo allemaal hebben jullie de nieuwe Aspen Holiday's collectie al gezien? Ze zijn zo lief, ik heb er al een paar ingekleurd laten zien op FB, en nu even de tijd gevonden om een kaartje te maken. Dit schatje heb ik ingekleurd met de la petite Aquarel van Sennelier, wat is het toch fijn om daar mee te kleuren, het bevat heel veel pigment, en daardoor heb je maar heel weinig nodig, en het mooiste is dat het niet verkleurd.


Het DP wat ik gebruikt heb is van Magnolia, en zo als jullie inmiddels wel van mij gewend zijn weer veel DooHickey's uit verschillende serie's, en met een DooHickey heb ik ook de bloemen gemaakt. De schattige ''Dreaming of a White Christmas'' is ook uit de Aspen serie, verder heb ik mos, dennenappels, Frantage, een ster en gaas op de kaart verwerkt. De seam binding heb ik gekleurd met dezelfde kleur turquoise als het broekje van Tilda.

Heel erg bedankt voor jullie reacties hier en op FB, het is altijd zo'n feestje om ze te lezen, en heel graag tot de volgende blogpost, liefs Janny


2 opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.