zondag 27 november 2016

Sitting Cozy Tilda - Christmas Lace Bench


Hallo zijn jullie ook nog druk met de kerstkaarten? Nou ik wel hoor ben nog niet eens op de helft, en eind volgende week moeten we toch echt gaan sturen. Maar vandaag heb ik weer een lieverdje uit de laatste Aspen serie van Magnolia.
Het inkleuren heb ik gedaan met de la petite Aquarelle van Sennelier in combinatie met de H2O, het DP wat ik heb gebruikt is van Studio Light, en natuurlijk heb ik weer veel DooHickey's gebruikt. De bloemen heb ik zelf gemaakt met behulp van de DooHickey's uit oudere serie's en een stansje wat ik heb gekocht bij de Action, de doily achter Tilda is gestanst met een stansje van Marianne Design. Verder heb ik gaas, Frantage, en belletjes op de kaart verwerkt.

Heel erg bedankt voor alle lieve reactie's ik ben heel erg benieuwd wat jullie van m'n kaart vinden, en vind het dus ook super als jullie een reactie achter laten.

Een hele fijne week liefs Janny

3 opmerkingen:

  1. Wat een lieve én mooie kerstkaart Janny. Leuk dat je het tintje groen wat je bij Tilda gebruikt hebt weer terug laat komen bij de mooie zelfgemaakte bloemen. Tilda is heel mooi van kleur voorzien en je decoratie is ook helemaal top. Echt een feestje om zo'n kaart te mogen ontvangen denk ik.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een schatje Janny! Prachtig ingekleurd,
    Mooi geheel zo alles bij elkaar. Liefs Neline

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.