zaterdag 23 december 2017

Gingerbread Tilda


Hallo allemaal eindelijk weer een bericht op mijn blog, langzamerhand begin ik weer een beetje de oude te worden, al met al is alles me niet in de koude kleren gaan zitten, maar het gaat steeds beter, als ik maar een beetje mijn grens in de gaten hou.

En nu over mijn kaartje  met de lieve Gingerbread Tilda uit de laatste Christmas Party serie. De basis is een DooHickey van Magnolia, en uit die serie zijn ook de tekststempels. Het inkleuren heb ik met de Studio Light Markers gedaan, het DP is van Studio Light  en Pion.


Verder heb ik bloemen gemaakt met behulp van de DooHickey kerst serie's en de sterrenrand en uitgestanste tekst is gemaakt met een Joy mal. Verder heb ik belletjes en touw verwerkt op de kaart.

Ik wens jullie hele fijne Kerstdagen, en een goed, gezond, en creatief 2018, bedankt voor jullie geduld en bezoek aan mijn blog, en graag weer tot de volgende blogspot.

Liefs Janny


3 opmerkingen:

 1. Hoi Janny. wat een mooie kaart heb je gemaakt. De rustige naturel-tinten geven hem een beetje chique uitstraling vind ik. Tilda is heel mooi ingekleurd en je bloemen zijn heel leuk, een beetje speels..
  Hele fijne feestdagen en een goed, gezond en creatief 2018 gewenst.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kaart Janny, ik wil jou ook alvast alle goeds voor 2018 wensen.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een schitterend kaartje.
  Fijne feestdagen en alle goeds voor 2018.
  Groetjes Margreet

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.