vrijdag 29 juli 2016

Tilda playing in the water- Sea Side coll.2016
Afgelopen dinsdag 26 juli was ik jarig, Tiets heeft die avond een Srap en Bep gegeven met dit onwijs leuk projectje, en omdat ik hem zo leuk vond heb ik hem voor onze kleindochter Mirre gemaakt, omdat zij de 28e jarig was, gisteren dus Mirre was er heel erg blij mee.


Ik heb hem net als het voorbeeld van Kraft gemaakt, en voor de zijkant heb ik een DooHickey gebruikt, en ik heb een touwtje gebruikt om hem te sluiten.De tags heb ik zelf op maat gesneden, en het DP wat ik gebruikt heb is van Studio Light, en het inkleuren heb ik met de ZIG markers gedaan. Op de tags die niet met een plaatje waren heb ik DooHickey's gebruikt, en aan de achterkant heb ik wit papier gepakt zodat Mirre er ook nog iets op zou kunnen schrijven. Verder heb ik lint-kant-touw-schelpjes en Frantage verwerkt.


Bedankt voor al jullie lieve reacties, iedereen een heel fijn weekend met als het kan een lekker zonnetje, en tot de volgende blogpost liefs Janny

4 opmerkingen:

 1. Geweldig leuk ik ga hem ook nog maken zo n leuk projectje!

  Liefs Annette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had hem op Facebook al langs zien komen. Het is een plaatje Janny !! Ik kan me voorstellen dat je kleindochter hem mooi vindt :).

  groepjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooi zomers geheel deze scrap en beb

  gr roelie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. weer mooie kaarten gemaakt Jannny dat wij beiden op 26 juli jarig zijn dat wist ik maar dat je klein dochter ook op 28 juli jarig is mijn dochter is ook op 28 juli jarig

  BeantwoordenVerwijderen