donderdag 9 juni 2011

Nieuwe Magnolia INK

Allereerst wil ik alle nieuwe volgers op mijn blog welkom heten, en hebben jullie al de nieuwe Magnolia INK gezien of gekocht? Ik ben er heel erg trots op want ik sta erin, met mijn Fimo Tilda en mijn kaart.


Al heel wat jaar ben ik in de weer met Fimo, eerst met beertjes, en later kwamen daar de poppetjes e.d. bij.Tot op een gegeven moment ik dacht, ik ga Tilda eens in Fimo maken. Nu hadden mijn vriendin en ik al een paar keer een Distress cursusje bij Monique gedaan en vond ik het leuk om aan haar het resultaat van mijn Fimo Tilda  te laten zien. Ze vond het zo mooi dat ze het meteen aan Barbro en John liet zien.
Dit was vorig jaar op de Crea Doe. Barbro vond het meteen zo mooi dat ze het in de INK wilde hebben. Je kan je mijn reactie zeker wel voor stellen, ik begon nog net niet te springen en te gillen.Nu was ik op de beurs in Zeist en had weer iets van Fimo meegenomen, met dit resultaat, en de vraag of ik DT member wilde worden.
Geweldig he, ik ben er heel erg blij mee.
Ga eens kijken in de nieuwe INK, ik ben heel erg benieuwd wat jullie er van vinden.Ik vind het altijd weer heel erg leuk om jullie reactie te lezen, daar kijk ik altijd weer naar uit.

Heel veel liefs Janny

17 opmerkingen:

 1. Wat heb jij een "gouden" handen.
  Super super super!!

  groetjes, Durvina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is echt te gek, wow zeg. Wat goed kan je dat.
  En natuurlijk verdien je dan een plekje in de Magnolia Ink, ik heb hem nog niet maar dat duurt niet lang meer als de boekenwinkel een beetje meewerkt.
  Groetjes Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. prachtig Janny, ik had hem al zitten bewonderen in de Ink,
  Fijn weekend alvast.
  groetjes
  Neline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He-le-maal gewedlig Janny!!!Echt supermooi gedaan dit Tildaatje in fimo, ik word dr blij van:-D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Janny wat leuk is dit zeg , ik heb de magnolia ink nog niet maar dit is erg leuk hoor , gr humartine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg leuk die fimo Tilda, super mooi gemaakt!
  Groetjes,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Supermooi gemaakt, ik vond de vorige ook al zo leuk. Je hebt er een volger bij.
  Groetjes Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 8. dit is echt wel heel erg leuk hoor, je kaartje en de fimogirl tilda
  gr sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Via via kwam ik op jouw blog en wat een mooie dingen maak jij. Die fimo-tilda is geweldig en je kaartjes vind ik ook super.
  Ben gelijk volgster geworden, hier wil ik niets van missen.
  Heel fijn weekend.
  Groetjes, Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind het zo super mooi Janny. Je kunt er wat van hoor. Groetjes en veel liefs van Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jeetje wat een pracht allemaal Janny!! Was je een beetje kwijt, ik kon me al niet voorstellen dat het rustig bij je was met kaarten maken ha,ha,ha. Maar je Fimocreatie vind ik helemaal súper. Zat elke keer op je andere te kijken terwijl ik ook volger geworden bent op dit blog. Ga je meteen een ander plekkie geven.
  liefs Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ja Janny ik heb de Magnolia en zag je staan helemaal super vind ik hem jou creatie's
  wat ik wel jammer vind wat ze nu hebben gedaan intervieuw met DT dat kan je ook op hun site lezen dat kost zoveel pagina's met foto's die ze er nu veel kleiner er opzetten
  groetjes lenny

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi hoi,

  ik had het gezien in de Magnolia Ink, wat ontzettend leuk dat je daar in sta zeg!!! Ben hier ook gelijk maar volger geworden, hoef ik niets van al jouw moois te missen!!!!

  gr. arjette.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hallo Janny, ik heb al vaker op jouw site zitten kijken met volle bewondering van wat jij maakt met die fimo klei geweldig mooi ik heb erg veel geduld al zeg ik het zelf maar dit overtreft alles nee daar begin ik niet aan ik kijk wel wat vaker bij jou en dat is genieten daarom ben ik ook maar even volger geworden groetjes van Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 15. wat ziet het er mooi uit! knap gedaan hoor!
  groetjes mandy

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Your card is lovely and I adore your fimo characters Janny! You've done a brilliant job recreating Tilda in clay. Have you thought about selling some of your clay projects? Beautiful work! big hugs, Angela

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Janny, OMG, I love your fimo Tilda & friend. It is adorable & replicated so perfectly. Congrats for Magnolia Imk hugs Jodie from Oz

  BeantwoordenVerwijderen