zondag 30 november 2014

Swirly Tilda TFMC # 74 Kerst in niet traditionele kleuren

Hallo allemaal ook zo genoten vorig weekend van de bloghop? Nou ik kan je vertellen ik wel hoor, heerlijk om al die lieve reacties te lezen, ik had de creatie ook voor mijn moeder gemaakt, maar omdat ze zo nu en dan op mijn blog kijken kon ik het er niet bij zetten, en van de week heb ik hem weggebracht, en mijn vader en moeder zijn er zo blij mee, hij verhuisd de hele dag mee door de kamer, zitten ze voor staat hij voor, zitten ze achter staat hij achter. En nu is het weer tijd voor Magnolia challenge, en heb ik daar deze lieverd voor gekozen,het basismodel is gemaakt met een mal van Go Kreate, het DP is van Pion, en het inkleuren heb ik met de Sennelier gedaan.


De mal waar Tilda op gestempeld is is van Nestebillitie en verder weer veel DooHickey's; Star tag, Poinsettia, Slender firs, en ik heb de kersteditie van de DooHickey's clubcit gebruikt. De rolbloemetjes zijn van Noor en de creme kleurige zijn van W.O.C. verder heb ik gaas, Frantage, Eiskristall, belletjes en glitter op de kaart verwerkt.


Hier nog even een close-up van Tilda, zo zijn de glitters meer te zien. Ik wens jullie allemaal nog een heel fijn weekend, ik zou zeker even naar het blog gaan van TFMC om de prachtige creatie's van mijn team te bekijken, nog leuker is het als je met ons mee doet, er is weer een prachtige prijs te winnen.

En natuurlijk vind ik het super als je ook nu weer een reactie achter laat, liefs Janny

8 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kaart heb je met deze lieve Tilda gemaakt Janny. Echt een lieverdje met mooie details erop verwerkt. Ik ben ook helemaal weg van dat Frantage. Zo leuk spul.

  Liefs, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schitterend kaartje.
  Groetjes Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Práchtig Janny. Het lijkt wel of er een mooie gloed om Tilda heen hangt door de manier waarop je de achtergrond gemaakt hebt. Het is een beauty...Wat heerlijk dat je ouders zo genieten van je creatie..ik zie de "verhuizing" steeds al voor me..hihi.
  Lieve groetjes Miranda


  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtig kaartje weer Janny! Heel mooi.
  Liefs Pouwla.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat moi jannie deze tilda kaart in andere kleuren en details er bij

  lieve gr roelie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een schatje weer Janny, prachtig is je kaart geworden.
  Liefs!
  Neline

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Such a stunning card! This is one of my favourite Tildas from the new release and I love all the beautiful elements you've used around her.
  Rebecca.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Janny,
  wat een prachtig kaartje weer. De gloed rondom Tilda espringt er lekker uit. Je vorige creatie was ook een toppertje heel mooi gemaakt. Veel liefs Elles

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.