zaterdag 20 december 2014

It's Cold Outsite Tilda # 77 Alles Mag

Het is weer tijd voor Magnolia Challenge # 77 "alles mag" en voor deze challenge heb ik deze lieve Tilda uit de laatste Kerst serie van Magnolia gebruikt. Het basismodel is gemaakt met een mal van Magnolia Vintage Squares, daarop zit een mal van Nestablillitie, en de ovaal is daar ook van. Het inkleuren heb ik met de Sennelier gedaan, en het DP is van Studio Light.


De DooHickey's die ik dit keer gebruikt heb zijn; Snoowy Forest, Slender Firs, en uit de DooHickey Clubkit voor Kerst, de hertjes zijn van Noor, en verder heb ik dennenappels, Frantage, Stickles, Perlpen, dennenappeltjes en de diamant die ik in de bloem verwerkt heb heb ik gekocht bij de Lidll. De dennentakjes die ik uitgestanst heb zijn van Tim Holtz.

Het is een wat korter berichtje als jullie van mij gewend zijn maar morgen kom ik weer met een blogberichtje, dan ik het nl. mijn beurt voor de december kalender van Magnolia.

Ik wil jullie bedanken hier en op FB voor alle lieve berichtjes, ga even naar het blog van TFMC om te kijken naar de prachtige creaties van mijn teamies uit groep Tilda, je komt daar heel gemakkelijk door op de link aan de rechterkant op mijn blog te klikken

Iedereen een hele gezellige avond, en natuurlijk hoop ik jullie morgen hier weer terug te zien

veel liefs Janny

3 opmerkingen:

 1. Hoi Janny
  Wat is het weer een schitterend kaartje in die mooie zachte kleurtjes, ik ben er weg van.
  Liefs, Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schattig kaartje heb je weer gemaakt Janny. Weer prachtig ingekleurd.

  Liefs, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Such a gorgeous card, as always! I love your snowy image and beautiful embellishments. I hope you have a very Merry Christmas!
  Rebecca.
  x

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.