maandag 20 juli 2015

Vintage Tilda

Jullie hebben er lang op moeten wachten maar eindelijk weer een blogberichtje van mij, ik zal even in het kort laten weten hoe dat komt, begin juni hebben we een heerlijke vakantie gehad in Turkije, toen we op de   23e terug kwamen werd mij moeder geopereerd aan een nieuwe heup, gelukkig is dat helemaal goed gegaan en ze mocht na 2 dagen naar huis, dat is natuurlijk heel erg mooi maar m'n ouders leven gelukkig alle twee nog en dus kregen ze verder geen hulp. En zo ben ik vaak bij mijn ouders om hand en span diensten te verrichten. Mede natuurlijk ook het mooie weer, dan komt het er ook niet van om lekker binnen te freubelen maar afgelopen vrijdag viel de nieuwe zomer kit in de deur, en met zulke schatjes............

Hoe deze schattige Tilda heet weet ik niet, maar ik noem haar Vintage Tilda, als haar naam bekend is verander ik het wel. Als basis kaart heb ik een GoKreate mal gebruikt, het dp is van Studio Light en het inkleuren heb ik met de Distress gedaan verder weer veel DooHickey's gebruikt, de bloemen zijn van Magnolia en van Wild Orchid, en verder heb ik een taartrondje, en mal van Memorie box, touw, gaas en kralen op de kaart verwerkt.

En dan hebben jullie nog een kaart te goed die ik gemaakt heb voor mijn moeder, ik kon hem niet voor mijn vakantie laten zien, omdat mijn moeder hem kreeg op de dag dat ze geopereerd werd (onze lieve zoon heeft hem gestuurd)


Sorry voor de keren dat jullie voor niets naar mijn blog zijn geweest, maar jullie weten nu hoe dat zo gekomen is.
Bedankt voor alle lieve reactie's hier en op FB, natuurlijk ben ik heel erg benieuwd wat jullie van mijn kaarten vinden, en dus kijk ik erg uit naar jullie reactie's

Fijne week allemaal liefs Janny

6 opmerkingen:

 1. Druk, druk en nog eens druk.
  Gelukkig gaat het goed met je moeder en heb je een fijne vakantie gehad.
  Je kaartjes maken je afwezigheid helemaal weer goed, schitterend zijn ze.
  Liefs Bianca.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lieverdjes van een kaarten heb je gemaakt. Wat is die nieuwe Tilda schattig zeg.
  Je hebt in ieder geval een fijne vakantie gehad en gelukkig dat het weer wat aan de betere hand is met je moeder. Met het weer van de afgelopen dagen en vandaag, kom je in ieder geval weer aan het freubelen toe. Hihihi.
  Ik denk dat iedereen dat wel eens heeft hoor, dat je niet aan het bloggen toe komt. De ene keer gaat het wat makkelijker en heb je meer tijd. Met dat warme weer ben je ook veel buiten, lekker in de tuin. Dat heb ik tenminste wel. Dan doe je eigenlijk alleen de kaarten die in opdracht moeten en verder kom je eigenlijk niet.
  Ik ben benieuwd welke Tilda de volgende wordt uit de nieuwe kit. Hihihi.

  Groetjes, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige Kaart Janny...hele mooie details erop en alles past mooi bij elkaar...Top!
  Gelukkig gaat het nu goed met je moeder. Ik snap dat je niet veel hier te zien was maar dat komt wel weer. Ik ben ook een half jaar lang bijna niet geweest omdat ik ook vanalles op mijn pad kreeg. Begin juni moest ik een kaart maken voor mijn moeder en alle kerstspullen lagen nog op m'n bureau...kun je nagaan.
  Liefs Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een geweldig leuk en mooi kaartje weer Janny, maar je vorige ook.
  ik zou niet kunnen kiezen, ha,ha
  liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super leuke kaartjes
  Fijn dat ze weer beter gaat met je moeder.
  Groetjes Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een zeer herkenbaar probleem. Bij mij stond het ook (eventjes) op een laag pitje. Je kaarten zijn weer prachtig en alles mooi op elkaar afgestemd. Veel liefs Elles

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.