zondag 21 augustus 2016

Tilda working in the garden - Watered Tilda


Hallo allemaal weer tijd voor een nieuwe kaart op mijn blog, al heb ik het idee dat de meeste van jullie mijn creaties op FB voorbij zien komen.


Ook al is de weersvoorspelling voor aankomende week super mooi, hebben deze lieverdjes alle twee lange mouwen, maar ze zijn ook aan het werk he, het modelletje van de kaart heb ik gemaakt met een GoKreate mal, en ik heb hem als een bloemetje over elkaar gelegd. Het DP is van Studio Light, en het inkleuren heb ik met de ZIG markers gedaan. Verder heb ik weer royaal gebruik gemaakt van de DooHickey's uit verschillende serie's. De bloemetjes die ik gebruikt heb op mijn kaart zijn ook gemaakt met een DooHickey, op de kaart heb ik nog gaas en glitters verwerkt.

Iedereen heel erg bedankt voor de lieve reacties, op FB en hier, ik wens jullie een hele fijne zonnige week, geniet er nog van want voor je het weet zitten we in de herfst.

Tot de volgende blogpost liefs Janny

4 opmerkingen:

 1. Hij is weer prachtig Janny !!

  groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kaart Janny. En kaarten kijk ik toch echt het liefst op blogger. Vind facebook voor andere dingen. En het is ook veel leuker om een reactie te krijgen dan alleen maar een like.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super mooi kaartje
  Groetjes Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke en lieve kaart Janny. De twee tuinierstertjes zien er zo lief uit. Prachtig ingekleurd dit lieve tafereeltje. De decoratie is ook weer om te smullen, helemaal top.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.