zondag 3 november 2019

Tomic November Bleu and Brown


Hallo allemaal op deze regenachtige zondagmiddag, afgelopen vrijdag 1 November is onze DT Tomic van Magnolia weer van start gegaan met als uitdaging bruin en blauw op je kaart/creatie te verwerken. En daar heb ik deze lieve Tilda with luttele Rudolf voor gebruikt, en omdat we eigenlijk nooit kerstkaarten genoeg hebben heb ik er een Kerstkaart van gemaakt.


De basiskaart heb ik gemaakt met een stans van Magnolia, het DP wat ik gebruikt heb is van ScrapBoys en het heet Cotton Winter, en over ScrapBoys heb ik nog een heel leuk nieuwtje te vertellen, omdat zij 2000 likers hebben op FB schreven ze een winaktie uit, natuurlijk kon ik als fan het niet nalaten hun bericht te delen, en raad het is IK HEB GEWONNEN, hun hele lijn zowel de grote als de kleine blokken. Wat zal ik daar met mn vriendinnen veel plezier mee beleven. De bloemen heb ik uitgestanst met een DooHickey van Magnolia en de blaadjes zijn er ook van. Verder heb ik een taartrondje, Frantage, flosdraad, en een bedel verwerkt op de kaart.

Bedankt voor de lieve reacties op mijn vorige blogbericht, natuurlijk vind ik het super als je ook nu weer een reactie plaatst op mijn kaart, ik vind het altijd weer fijn om ze te lezen.

Verder wens ik jullie alvast een hele fijne week toe, en graag tot mijn volgende blogpost.

Liefs Janny6 opmerkingen:

 1. Ooh wat een plaatje Janny. Zó mooi gekleurd en vorm gegeven. Je zelfgemaakte bloemen zien er super uit, ik ben er weg van.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Miranda, ja ik vind het ook erg leuk om zelf bloemen te maken

   Verwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Very interesting post! Perfect just what I was looking for! Please visit my web site as well and let me know your opinion. We provide the Google Places Review, with a great result rate.
  https://www.g2.com/products/review-express/reviews

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.