zondag 8 januari 2017

Cocoa Tilda - Christmas MiceHallo allemaal, het mag eigenlijk niet meer, maar iedereen de beste wensen voor een gelukkig, creatief maar vooral een gezond 2017. En dit word dan dus mijn eerste blogpost


als je deze lieve Tilda ziet zou je bijna zin krijgen om te gaan schaatsen, maar mijn voorkeur gaat dan toch uit naar de chocolademelk hoor.
Het DP wat ik voor deze kaart gebruikt heb, heb ik gekocht bij Jolanda van t'scraphuis maar hou het heet zou ik echt niet weten. Het inkleuren heb ik gedaan met de Zig- markers in combinatie met de Distress, het Craft wat ik gebruikt heb is van Craft emotions, en het is in een prachtige zacht grijze tint, verder natuurlijk weer veel DooHickey's en de Winter stans is van Joy.
De bloemetjes heb ik uit mijn voorraadje gepakt, iedereen heel hartelijk bedankt voor alle lieve reacties, op FB en hier en allemaal een fijne week

liefs Janny
6 opmerkingen:

 1. Hallo Jenny,
  Wat een prachtige kaart en jij ook al het moois toegewenst!
  Groetjes
  Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wens je ook nog gewoon het allerbeste voor 2017 hoor...kan nog best. Wat een schattige kaart en wat is dat molentje ook lief zeg. Supermooi om te zien allemaal.
  xxx Plony

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De beste wensen Janny, we doen het gewoon nog.
  Super leuke kaart en heerlijk schaatsen ( alhoewel... dat durf ik niet meer zo goed ) dus ik ga ook voor de warme chocolademelk.
  Liefs Bianca.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Janny ook de beste wensen voor 2017,
  en wat een prachtig kaartje
  Groetjes Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schatje Janny, prachtige kaart!
  Liefs,
  Neline

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijk "Hollands" kaartje!!! Heel leuk met die molen er op!!! En de kleur is geweldig...
  Liefs Joke

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.