dinsdag 18 december 2018

Me and my Snowman

Hallo allemaal eindelijk weer een post van mij, vinden jullie ook niet dat December eigenlijk 2 maanden zou moeten zijn? Ik kom bijna niet meer aan freubelen toe, en een berichtje hier plaatsen komt er ook bijne niet van. De mix media kaart die ik voor jullie heb is ingekleurd met de potloden van Faber Castell, de achtergrond is gemaakt met een stencil van Dutch DooBaDoo en struktuurpasta, daaroverheen heb ik de Shimmer powder van Nuvo en de Lindey spray gebruikt. De ovaal achter tilda is ook van Dutch DooBaDoo. De rietjes heb ik gekocht bij Kimya, en daarheb ik ook het jute band gekocht.
 

En verder heb ik heel veel bloementjes, Dennenappeltjes en 3D Balls op mijn kaart verwerkt. De pareltjes zijn gemaakt met de Nuvo dropps vintage bruin, en glitter.

Dat was het weer voor nu, ik hoop voor de Kerst nog een kaartje te plaatsen. Allemaal een fijne week, geniet van alles wat er op je pad komt, en graag tot de volgende blogpost.

Liefs Janny

4 opmerkingen:

  1. Wat een schitterende kaart!!! Je hebt er weer heel erg je best op gedaan ...
    Joke xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig Janny. Zo mooi zoals je de diverse materialen gecombineerd hebt. Ook Tilda is weer een plaatje. Lief die zachte kleurtjes en je achtergrond is ook top, heel subtiel.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.